ЗА НАС

Запознахме се с оборудването през август 2010 г.! Моята майка разбрала случайно за оборудването, направи 4-5 процедури, почувства се добре и веднага ми се обади, да проуча къде има демонстрационни магазини, за да закупим легло масажор НУГА БЕСТ!
Основната причина да търсим алтернативни методи бяха свързани с астматичните пристъпи, които имаше дъщеря ми, съпруга ми беше с висок холестерол и камъни в бъбреците, честото боледуване на сина ми, който тогава беше на 1 година, аз самата с 4 дискови хернии и гръбначно изкривяване!
Майка ми със сериозна остеопороза и коксартроза! С този букет от проблеми, бяхме твърдо решили, че нещо трябва да се промени и бяхме сигурни, че това е  нашето оборудване.
Така започна всичко! На 18.09.2010г. открихме първия салон-магазин в гр. Велико Търново! Интереса на хората беше голям, стотици хора посещаваха салона и от ден на ден се чувстваха, все по-добре! Някой махнаха бастуни, други се подмладиха и станаха по-подвижни!
Имахме много доволни клиенти! Това ни вдъхна още по-голяма вяра в оборудването, защото паралелно с хората ние също имахме оборудване, което ползвахме в къщи – легло масажор, турманиеви килими на които спим цяла нощ вече 10 години, уреда за масаж на ходилата на краката!
Три месеца по-късно видяхме първите резултати – децата спряха да боледуват, дъщеря ми забрави задушаващите пристъпи, почти не използвахме инхалатора и противоалергичните препарати! 
Съпруга ми оправи холестерола от 11 единици, падна на 4! Майка ми стана подвижна и енергична, а аз забравих за болките в гърба и кръста, продължих да правя това, което обичам, а именно да тренирам лека атлетика и резултатите не закъсняха!
Година по- късно през 2011 г. открихме малък салон в гр. Горна Оряховица, който продължава да работи и до днес! Ежедневно посрещаме хора, който са отговорни към здравето си, инвестират време и пари, за да подобрят качеството си на живот!
През май 2013 г. имахме възможност да отидем в Южна Корея, на обучение! Когато се върнах в България, бях толкова впечатлена от мащабите на компанията, че веднага взехме решение със съпруга ми да открием нов магазин в гр. Стара Загора, за да разкажем на повече хора, че има надежда и всеки може да си помогне сам, използвайки топлите минерали на компанията НУГА БЕСТ! 
Така на 13.06.2013г. ние открихме салон – магазин в гр. Стара Загора! Вече 8 години посрещаме доволни клиенти, предлагайки възможност всеки да прави профилактика и да възстановява тялото си ежедневно!
Имаме чудесни резултати от подобряване мобилността на ставите, възстановяване на остеопороза, регулиране на кръвното налягане, премахване на напрежението и болките в кръста и врата, до добро самочувствие и желание за живот!
В салоните ни можете да изпробвате всички уреди на символична такса, да вземете под наем, за да работите в къщи с уредите и разбира се да закупите любимия си уред и да се погрижите не само за собственото си здраве, но и за здравето на цялото семейство! 
Здравето е наше право, но и огромна отговорност,  защото с него човек може да направи чудеса! Когато сме здрави, имаме сили, мотивация, енергия да направим невъзможни неща и да покорим света!