Аксесоари

ТУРМАНИЕВА ВЪЗГЛАВНИЧКА NM-30

Южнокорейската компания NUGA MEDICAL разработи нов модел турманиева възглавничка специално за хората, които прекарват дълго време седейки пред компютъра, таблета, телефона.
Новата NM-30 е мека и има оригинална форма. По повърхността й са фиксирани 110 правоъгълни плочки от турманиева керамика. Възглавничката осигурява правилното положение на главата и шията по време на сън, благодарение на прецизно изработената форма и походящата височина.
Ползвайки я, Вие осигурявате комфортно положение на главата, тялото и шията за пълноценна почивка.

МАСКА ЗА ОЧИ С НАНОДИАМАТЕН ТУРМАНИЙ

Не е достатъчно само да пазим очите си от умора, трябва редовно да се грижим за тях – направете го с Турманиевата маска за очи НС-1 на южнокорейската компания NUGA MEDICAL.
Маската за очи е направена от еластичен текстил с втъкани сребърни нишки. При поставяне на маската, кухите елипсовидни турманиеви елементи „прилягат“ върху очите, по три шестоъгълни турманиеви пирамидки се разполагат под долните клепачи, а гладките дискове от нанодиамантен турманий са в зоната на слепоочията за допълнително въздействие.
Начини на използване: по време на нощния сън; за кратка отмора през деня; като студен компрес (след охлаждане в хладилника); като топъл компрес (след нагряване).

J2 – ШАЛЧЕ С ТУРМАНИЙ И СРЕБРО

По вътрешната повърхност на шалчето са фиксирани 24 турманиеви елемента – източници на отрицателно заредени йони /аниони/ и дълговълнови инфрачервени лъчи. Специалният текстил на вътрешния слой е с втъкана сребърна нишка. Шалчето затопля и предпазва гърлото. Стилен и красив аксесоар както за дами, така и за мъже.

TJ С ТУРМАНИЙ И СРЕБРО – ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА ЗА СТАВИТЕ

За да защитите ставите, южнокорейската компания NUGA MEDICAL създаде СУПЕРПРОДУКТ с турманий и сребро : за коляно, лакът и китка. Изделието от серията TJ е направено от еластичен „дишащ“ текстил със сребърна нишка, по вътрешната страна на който са разположени турманиеви плоски шестоъгълни „пирамидки“. Удобно се фиксира с велкро, пътно обгръщайки ставата, без да сковава движението.
TJ-1Наколенка с турманий и сребро
TJ-2 Налакътник с турманий и сребро
 TJ-5 Лента за китка с турманий и сребро

T-HERA

Комплектът T-HERA: колие и гривна – оригинално бижу от турманий.
Елегантност и стил за всяка дама както за ежедневието, така и за специални моменти.

КОМПЛЕКТ „ТОРСИЯ“

Здрави зъби – предпоставка за добро здраве!
Здравите зъби  благоприястват  здравето на целия организъм.
Съставът на новата „Торсия“/паста за зъби съдържаща турманий и сребро/,  е обогатен с растителни екстракти за още по-добър ефект.
Комплектът съдържа : паста за зъби – 4 бр Х 180г ., тоалетен сапун – 2 бр. Х 100г

БУТИЛКА ЗА ВОДА SENSE – 50

Бутилката за вода SENSE-50 съдържа капсула с уникална комбинация от минерали. Тя е  предназначена за обогатяване на питейна вода с аниони и придаването на алкални свойства на водата.
Направи си сам  вода от природата. Налейте питейна вода, разтръскайте няколкократно бутилката – след 5 минути водата е готова за употреба.
При активно използване на бутилката, сменете капсулата след 6-12 месеца.

КОНТЕЙНЕРИ ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА ХРАНА SENSE-200

На вътрешната страна на капака е прикрепен диск от турманиева керамика.
Плътното затваряне намалява влиянието на околната среда върху продуктите намиращи се в контейнера. Така те съхраняват добрия си вид, цвят, форма, остават вкусни и свежи за по-дълго време.
Комплектът съдържа 3 бр. контейнери  с вместимост :
L: 2500 ml
M: 1520 ml
S: 840 ml

КУХНЕНСКИ ДЪСКИ С ТУРМАНИЙ SENSE-300

Без кухненска дъска не можем. А те трябва да са няколко : за месо, за риба, за зеленчуци, за плодове, за хляб и т.н.  Не бива да използваме една и съща дъска за рязане на сурово месо и на храна, която няма да преминава през допълнителна термична преработка.
Известно е, че на повърхността на дървените кухненски дъски се събират микроби. Предимствата на дъската „Нуга Бест“ с турманий : хигиеничност и практичност.
Този важен кухненски атрибут, произведен от „Нуга Бест“,  вече беше оценен по достойнство от хиляди домакини.
Комплектът съдържа 3 бр. кухненски дъски с размери :
L: 450 х 300 х 15,5 мм
M: 400 х 260 х 12,5 мм
S: 360 х 210 х 12,5 мм

КОМПЛЕКТ РЪЧНИ ТУРМАНИЕВИ МАСАЖОРИ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО J-5

Комплектът съдържа 3 турманиеви масажора за деликатен масаж  :
  1. Масажор за контурите на лицето и брадичката
  2. Масажор за лице, шия и деколте
  3. Масажор за различни зони на тялото
Ако поради различни причини не можете да отделите време за посещение на козметичния салон – с Вашия личен «турманиев козметик» ще поддържате младостта и красотата си !
За да изглежда кожата свежа, красива, тонизирана – осигурете й  подмладяваща турманиева грижа  с NUGA BEST!

СТЕЛКИ С ТУРМАНИЙ

„Нуга Бест“ създаде за вашите стъпала удобни ергономични стелки с турманий. Турманиевите стелки за обувки са произведени по специален начин, различен от производството на други стелки : 9 турманиеви диска, подредени в конфигурация според биоактивните точки на стъпалото, дават ефекта на точков масаж . Текстилът, с вплетени сребърни нишки,  осигурява комфорт, усещане за свежест и хигиенична среда  за ходилото. 
 Ако ви безпокои дискомфорт:
  • Бърза умора на краката при ходене
  • Отоци, чувство на тежест и болка при ходене
  • Работа, изискваща продължително стоене
  • Интензивно изпотяване на краката
  • Неприятна миризма