NM – 200

Двоен турманиев проектор

Искате ли да имате средство, което винаги да Ви е “под ръка” и да Ви послужи при внезапна нужда ? Да ! Това е компактният турманиев проектор NM-200. За него има достатъчно място не само в дома Ви, но и във Вашата дамска чанта. Благодарение на лекото тегло и уникалните функции на Двойния проектор , ще се наслаждавате на целебната топлина от турмания както у дома, така и когато пътувате.
“Джобният помощник”, с обмислен до детайли дизайн, ще Ви помогне да преборите внезапната болка в мускулите и ставите, шията и кръста, да премахнете умората, да се погрижите за себе си и своите близки. Имайки такъв деликатен “съюзник” , който е в дамската Ви чанта, Вие лесно ще поддържате и здравето и красотата си.

NM – 300

Деветсферен турманиев проектор

Проектор NM-300 може да се използва по всяко време на годината и на всяко място. Турманият е висококачествена сплав от турмалин, германий и елван.
Съчетанието на тези минерали в един продукт оказват изключително позитивно въздействие върху човешкия организъм. NM-300 е компактен и мобилен, подходящ както за дома така и за работно място. Лесен за употреба, на една ръка разстояние, за всеки член от семейството.