N 5

Масажно оборудване от ново поколение

Комфорт за тялото

Масажното оборудване N5 ти дава усещане за превъзходен комфорт, докато релаксираш в своя дом. Трите турманиеви проектора се движат едновременно, стимулират челия гръбначен стълб от опашната кост до тила, осъществявайки комбинация от натиск, масаж и нагряване с топли минерали.

Три вътрешни протектора

ПРОЕКТОРЪТ ЗА КРЪСТЕН И ОПАШЕН ДЯЛ

Кръст – най-масивния дял в гръбначния стълб, върху него пада цялата тежест на тялото.
Затова на проекторът, масажиращ този дял, има четири турманиеви ролки разположени симетрично в два реда и е специално конструриран за ефективно въздействие на нервните коренчета при всеки прешлен.
Чрез релефната форма на ролките се стимулират биоактивни точки от двете страни на гръбнака.

ПРОЕКТОРЪТ ЗА ГРЪДЕН ДЯЛ

Две турманиеви ролки меко масажират и едновременно с това затоплят (с инфрачервена топлина) надлъжните мускули на гърба, следвайки извивката на гръбначния стълб. Чрез релефната форма на ролките се стимулират биоактивните точки разположени покрай гръбначния стълб и между лопатките.

ПРОЕКТОРЪТ ЗА ШИЕН ДЯЛ

Проектора има форма наподобяваща пясъчен часовник, която идеално подхожда за комфортен масаж на врата. За да се направи възможно най-деликатен масаж на шийния отдел, конструкторите “облекли” турманиевата керамика във силиконов калъф.
Изпъкналите отвори осъществяват масаж, а движението на ролката е съобразено с физиологичната извивка.

Удобство от главата до краката

НАНОДИАМАНТЕН ТУРМАНИЙ (NDT)

За първи път в света е използван нанодиамантен турманий (NDT)- иновативна съвместна разработка на компанията Nuga Medical (Южна Корея)/ Научно-изследователски институт „Фраунхофер“ (Германия), лаборатория за керамика в гр. Мейсен (Германия) и института по физика „Б.И. Степанов“ към Академия на науките (Беларус).

НАГРЯВАЩИ СЕ ТУРМАНИЕВИ ЗОНИ

По време на масажа върху оборудването N5 ръцете се разполагат на нагряващи се килимчета от турманиева керамика. Керамичните плочки за изработени под формата на шестограми – удобна геометрична форма.

ВЪЗГЛАВНИЧКА ЗА ГЛАВАТА

Удобната възглавничка помага да се заеме най-правилното разположение на тялото върху ролките за да се повиши ефективността на масажа и да се намали амортизацията на оборудването.

ПОСТАВКА ЗА КРАКАТА

Върху спомогателния корпус на оборудването N5 е помислено и за удобна възглавничка за глезените, тя помага да се премахне умората от краката и да се предотврати болката в петите.

Промени в простронството

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ОТДЕЛНИТЕ БЛОКОВЕ

Блока за красотата е разположен на 45 мм по-високо от основата хоризонтална линия на гръбначния стълб, което спомага за по ефективно въздействие върху кръста, и второ – подобрява отток на кръвта в краката.

ВГРАДЕНИ СПЕЦИАЛНИ КОЛЕЛЦА

Удобство при транспортиране. Оборудването може лесно да се транспортира, с помощта на вградени специални колелца

ФУНКЦИОНАЛНА ДРЪЖКА

Намира се в горната част на устройството, за да осигури удобно транспортиране.

СГЪВАЕМ ДИЗАЙН

Чудото – масажор N5 има много предимства, едно от тях е иновационния дизайн. Благодарение на удобната конструкция, изделието може да се съхранява във сгънато състояние, заемайки минимално място. С помощта на колелцата и дръжките, сгънат масажора може лесно да се премести, N5 може да се съхранява и под леглото или на друго удобно място, без да запълва помещението.

Как да прибирате оборудването?

Синергично действие

ПЕТСФЕРЕН ВЪНШЕН ПРОЕКТОР

Дизайна на външния проектор е съобразен с извивките на тялото, затова е удобен за нагряване на шията, рамената, лактите, китките, бедрата и глезените. По този начин стимулацията на гръбнака може да се допълни със локално топлинно въздействие на турманиевия проектор върху конкретен участък от тялото..

НИСКОЧЕСТОТЕН ПОЯС-МИОСТИМУЛАТОР

Миостимулатора е изработен под формата на гумена възглавничка, във вътрешността на която са монтирани електроди, които са свързани с генератор за импулсен ток с ниска честота. Пояса може да се използва върху корема, гърба, бедрата, краката, и други части на тялото. Плътното прилагане на миостимулатора към тялото се регулира индивидуално.

Многофункционален пулт

 • ТЕЧНОКРИСТАЛЕН ДИСПЛЕЙ – LCD

  Върху дисплея се показва информацията за работата на оборудването, има даже функция за нощна светлина.

 • ИЗПЪКНАЛИТЕ КОПЧЕТА

  Изпъкналите копчета на пулта за управление са много удобни за ползване, при избиране на желания режим на работа на оборудването. Освен това, на най-често ползваните копчета са издълбани графики.

 • МУЗИКАЛЕН МАСАЖ

  Вградената музика. Вече можем да съвместяваме масажа със слушането на музика.

 • ПОСТАВКА ЗА ПУЛТА

  Не маловажен детайл: дръжката на пулта за дистанционно управление лесно се регулира в положение удобно за ползвателя. Крачето на пулта може се върти на 90°, когато изделието не се ползва, пулта се държи в прибиран вид.

Технически характеристики

Производител:Nuga Medical Co., Ltd, Южна Корея
Вносител:„Нуга Бест Глобъл България“ ООД
Размери:1925(Д) * 580(Ш) * 516(В)
Маса:50,5кг
Електрически параметри:AC230V/50Hz
Максимална мощност:370Вт
Гаранционен срок:2 години /от датата на продажба/