Директорът на “Нуга Бест”-Стара Загора на призово място на Балканиада 2015

Ако можем да наречем Анита Кръстева натурализирана старозагорка, ще го направим с удоволствие, защото тя е един много слънчев човек, силен и трудолюбив, а не на последно място – прославя нашия град на лекоатлетическите писти. В понеделник (19 октомври) тя се завърна от Сърбия, където в Апатин спечели Пето място на Балканиадата по полумаратон. За ЗАРАТА тя разказа, че на това първенство е пробягала разстоянието от 21,100 км за 1:22:57 часа, което е най-доброто ѝ постижение за последните 3 години. Иначе личният ѝ рекорд е 1:21:56, поставен в Каварна през 2012.
Aнита Кръстева, която заедно със семейството си живее от 3 години в Стара Загора, е от Велико Търново. От година се състезава за Лекоатлетически клуб “Берое”. В града под липите те идват заради бизнеса, с който се обвързват. В Търново Анита и съпругът ѝ Светослав започват да предлагат оздравителните уреди на южнокорейската фирма Нуга бест и решават да създадат още един магазин и в Стара Загора.
Анита е на 35 години, има две деца – момиче на 9 и момче на 6 години и както казва за себе си, спряла е да се състезава за 8 години, когато се е грижила за децата.
Иначе Анита познава района около Стара Загора като пръстите на ръката си. Тренировките си прави по пътеките на Аязмото, към селата Еленино и Малка Верея.

“Единственото, с което възстановявам след тежките тренировки са уредите на Нуга бест. Аз пробягвам по 600 км всеки месец и ако не правя масаж на краката си с електостимулацията на уреда “Второ сърце”, не бих могла да продължа и да се чувствам в перфектна форма.
Препоръчвам го както на всички, които получават схващания в мускулатурата, така и на активно спортуващи хора – от деца до възрастни.
Освен това този уред е изключително полезен за страдащи от “плоскостъпие” и регулира свода на ходилото при деца, които имат този проблем и не се движат активно”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.