Турманиево оборудване NM - 5000P

ВЪТРЕШЕН ПРОЕКТОР

В основния матрак на оборудването е монтирана водеща релса, по която се движи каретакта на вътрешния проектор. Конструкцията на каретката позволява на ролките от турманиева керамика да се движат както надлъжно, така и напречно. Шестте ролки имат релефна форма, което имитира натиск с пръсти. Проекторът масажира меките тъкани покрай гръбначния стълб, без да го засяга. Шестте основни ролки въздействат на повърхността на гърба, а седмата ролка деликатно работи с шийните прешлени, температурата й не превишава 37 град. С. Масажът с Nuga Best NM-5000P качествено се отличава от традиционния по това, че при него масажът се извършва отдолу нагоре, а не както при традиционния – отгоре надолу.

ВГРАДЕН ТУРМАНИЕВ КИЛИМ

В малкия матрак е вграден килим от турманиева керамика. Докато правите масаж на гърба турманиевата керамика приятно нагрява краката. Или може да се позиционирате така, че гърбът Ви да се нагрява от турманиевия килим, а вътрешният проектор да прави масаж по дължина на краката.

ВЪНШЕН ПРОЕКТОР

Има дъговидна форма и 5 сфери от турманиева керамика, която може да се загрее от 40 до 70 град. С. Много е удобен да се държи в ръка и да се прилага до различн части на тялото за локално нагряване.

ПОЯС-МИОСТИМУЛАТОР

Използвайте пояса за да тренирате и укрепите мускулите на : корема, гърба, ръцете, краката, а също така за да въздействате на ходилата или дланите.

ПУЛТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ

Позволява да се премине към желания от ползвателя режим на работа , да се зададе комфортна температура на външния и вътрешния проектор. Оборудването е снабдено с различни програми, за оптимален комфорт.

РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА

Основният и допълнителният матрак са разположени хоризонтално, но с помощта на специален мехенизъм могат да променят ъгъла на наклона си от 10, 20 или 30 градуса. Необходимо е да се регулира височината при:
  • – тегло на ползвателя над 120 кг;
  • – силно изразено изкривяване на гръбначния стълб или крехки кости;
  • – при отслабен поради заболяване организъм;
  • – за намаляване на усещането за болка.

Технически характеристики

Производител:Nuga Medical Co., Ltd, Южна Корея
Вносител:„Нуга Бест Глобъл България“ ООД
Размери:1970(Д) * 720(Ш) * 560(В)
Маса:80,5кг
Електрически параметри:AC220V/50Hz
Максимална мощност:250Вт
Гаранционен срок:2 години /от датата на продажба/