№4

Масажно оборудване от ново поколение

Многофункционалност и безупречно изпълнение

Вътрешни проектори

ПРОЕКТОРЪТ ЗА КРЪСТЕН, ГРЪДЕН И ОПАШЕН ДЯЛ

Движейки се, четирите турманиеви ролки, правят масаж на гърба и едновременно с това го нагряват. Тяхната оребрена форма осигурява въздействие върху биологично активни точки на гърба. Този апаратен масаж релаксира мускулите, облекчава болката и поддържа гръбначния стълб.

ПРОЕКТОРЪТ ЗА ШИЕН ДЯЛ

Проекторът има форма наподобяваща пясъчен часовник, която идеално подхожда за комфортен масаж на врата. За да се направи възможно най-деликатен масаж на шийния отдел, конструкторите “облекли” турманиевата керамика в силиконов калъф. Изпъкналите отвори осъществяват масаж, а движението на ролката е съобразено с физиологичната извивка.

ТОПЛИНЕН БЛОК ЗА КРАКАТА

Когато сте се разположили удобно върху масажора, краката ви се разполагат на допълнителния корпус, на специална нагреваема турманиева зона. Вдлъбнатата форма допринася за повече комфорт на тялото и по-пълноценен масаж.

ИНДИВИДУАЛНО РЕГУЛИРАНЕ НА ДЪЛЖИНАТА

Благодарение на иновативния дизайн, е възможно регулиране на дължината според ръста на конкретния ползвателя! Затова използването на масажора е комфортно за всички членове на семейството.
 

СГЪВАЕМА КОНСТРУКЦИЯ

Още една важна особеност в конструкцията на масажора позволява оптимално да се използва пространството на помещението. След сеанса на масаж допълнителният матрак може да се сгъне и оборудването да не заема много място.

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ПУЛТ

Пултът за дистанционно управление (ПДУ) е разположен на нивото на погледа на ползвателя. Държачът на ПДУ може да се обръща на необходимия ъгъл. Върху дисплеите на пулта се дава индикация за температурата на вътрешния и външния проектор. Чрез натискане на съответни бутони лесно може да се контролират функциите на масажора.

Синергично действие

ПЕТСФЕРЕН ВЪНШЕН ПРОЕКТОР

Дизайнът на външния проектор е съобразен с извивките на тялото, затова е удобен за нагряване на шията, рамената, лактите, китките, бедрата и глезените. По този начин стимулацията на гръбнака може да се допълни със локално топлинно въздействие на турманиевия проектор върху конкретен участък от тялото..

НИСКОЧЕСТОТЕН ПОЯС-МИОСТИМУЛАТОР

По вътрешната повърхност на миостимулатора има електроди, които са свързани с генератор за импулсен ток с ниска честота. Поясът може да се използва върху корема, гърба, бедрата, краката и други части на тялото.

Технически характеристики

Производител:Nuga Medical Co., Ltd, Южна Корея
Вносител:„Нуга Бест Глобъл България“ ООД
Размери:1925(Д) * 580(Ш) * 516(В)
Маса:47,5кг
Електрически параметри:AC230V/50Hz
Максимална мощност:260Вт
Гаранционен срок:2 години /от датата на продажба/